Tips voor een winter BBQ
Barbecue Tips & Advies

Tips voor een winter BBQ

Ik denk wel dat ik kan zeggen dat ik een buitenmens ben. Ik kan niet alleen ontzettend genieten van de natuur, maar het feit dat ik echt niet een hele dag binnen ‘kan’ zitten, zegt ook wel wat ;). Niet alleen in de zomer, nee, ik ga ook door weer en wind lekker naar buiten. Vooral om te wandelen, hardlopen en MTB’en. Niet alleen bewegen buiten is leuk, ook buiten koken. Al moet ik wel zeggen dat ik dat niet helemaal door weer en wind doe :).

Glühwein en warme chocolademelk

Wanneer het weer goed is, je een gezellige club mensen hebt uitgenodigd en je lekkere recepten hebt bedacht, wat is er dan leuker dan een winter bbq? Knus, een lekker vuurtje erbij, genieten van een warme glühwein of chocolademelk met slagroom… Yes, zie je het al voor je en heb jij ook zin om zelf een winter bbq te organiseren? Dan ben je op de juiste plaats om deze voor te bereiden!

Dé tips voor jouw winter bbq

In dit blogbericht ga ik je vertellen wat je echt niet mag vergeten bij het organiseren van je bbq, welke gerechten/recepten lekker zijn om te maken en welke bijgerechten er passen bij het koudere weer. Als laatste geef ik je nog een opsomming met alle tips, zodat er niks mis kan gaan tijdens de door jou geplande avond.

Dit artikel verscheen eerder op buitenkookproducten.nl

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *