Barbecue Tips & Advies

Review: Inkbird IBBQ-4BW

Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik de Inkbird IBBQ-4BW wilde uitproberen, om er een review over te schrijven op mijn site. Geen probleem! Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe BBQ producten op de markt en een goede kernthermometer behoort wat mij betreft tot de basisuitrusting van de gemiddelde BBQ’er. Er staan inmiddels al een paar BBQ thermometer reviews online en daar komt er met deze review van de Inkbird dus nog eentje bij. En dan mag ik ook gelijk een tijdelijke korting van 30 procent met je delen! Meer daarover onderaan het blog! Heb je naar aanleiding van deze review nog vragen over de Inkbird IBBQ-4BW kernthermometer? Laat het me weten middels een reactie onderaan deze pagina!

Inkbird IBBQ-4BW Review

Het bericht Review: Inkbird IBBQ-4BW verscheen eerst op BBQ Junkie.

Bron