Barbecue Tips & Advies

Onze moderne snijkeuken: maatwerk voor de chefkok

Een restaurant hebben is hard werken. Dit geldt zowel voor de bediening, maar ook in de keuken. Waar de meeste klanten veel belang bij hebben is dat het eten binnen een redelijke tijd op tafel staat. Dit vergt veel voorbereidingswerk in de keuken. Verschillende producten moeten gemarineerd worden, sauzen moeten gemaakt worden en wat misschien nog het meeste tijd kost, de groenten, fruit en andere producten moeten gewassen en gesneden worden. Om tijd en energie te besparen kun je kiezen voor alvast bereide producten van horecagroothandel tilburg.

Helemaal op maat en schoon

Een goede horecagroothandel in de AFG sector biedt waarschijnlijk ook voorgewassen en vers gesneden groenten en fruit aan. Ze beschikken over een snijkeuken waarin de gewassen voorbereidt kunnen worden. Zo hebben ze standaard groente mixen die zo gebruikt kunnen worden. Mocht de juiste combinatie van groenten of fruit er niet tussen zitten dan kan er ook een persoonlijke mix gemaakt worden. Je kunt kiezen voor hoe dik of dun je het gesneden wilt hebben en natuurlijk ook de lengte. Zulke persoonlijke groentemixen zijn ideaal voor het maken van salades of om toe te voegen aan een buffet.  Er is altijd wel een variant te vinden die bij je restaurant past.

Professioneel werk voor een lage prijs

Door gebruik te maken van de snijkeuken van een groothandel, scheelt dat je een hoop geld. Je bent minder kwijt aan duur personeel die deze klus moet doen en je bent er ook van verzekerd dat het secuur gedaan wordt. Er wordt dus zeker professioneel werk geleverd. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de chefs zich kunnen focussen op het bereiden van het eten. Dit bespaart tijd en energie. Wat ook mooi meegenomen is dat je ook nog eens minder voedselverspilling hebt. De gesneden groentes zullen in gepaste porties verpakt worden, zo heb je minder kans dat je te veel groentes hebt en op moet maken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *