Met smartsearch behaal je direct 15% conversieverbetering
Barbecue Tips & Advies

Met smartsearch behaal je direct 15% conversieverbetering

In de titel kunnen veel termen staan die je begrijpt, of veel termen die je absoluut niet begrijpt. Waar het met name over gaat: marketing. De conversie is de winst die je behaalt wanneer je marketing toepast en dus zoveel mogelijk mensen weet te werven door reclame te maken voor je bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt. Smartsearch is daarbij een ander verhaal. Het is een redelijk nieuw begrip, die ook wel faceted search genoemd wordt. Dit is een mogelijkheid van Bigshopper die jou helpt bij jouw marketingstrategie, inclusief de statistieken bij behaalde winst (en eventueel verlies natuurlijk).

Welke tools gebruik je?

Prijsvergelijker Bigshopper.nl geeft de goede optie om jouw zoekbalk te verwerken naar een nieuwe soort zoekoptie. Het is een verbetering op jouw site, waaronder dat je de marketing mogelijkheden van Bigshopper er ook bij krijgt, zoals het inzien van jouw concurrenten hun statistieken. Zo kan je relativeren hoe jouw marketing het doet tegenover die van hen. Bigshopper geeft je die optie wegens samenwerking met Google CSS, die normaal gesproken conversie geld inhoudt wegens gebruik van hun marketing tools, maar doordat je Bigshopper gebruikt hou je meer winst voor jezelf in plaats van dat deze naar de ‘veiling’ gaat.

Als consument en business owner

Je kan dus als business eigenaar prima Bigshopper gebruiken voor al je marketingstrategieën. Echter kan je Bigshopper.nl ook prima gebruiken als consument. Hier kan je de beste producten vergelijken met elkaar om zo te zien welke prijs het laagste is. Hier profiteert niet alleen Bigshopper van als prijsvergelijker, maar ook jij als consument. Het bespaart een hoop moeite en tijd met dat je dit allemaal niet meer zelf hoeft te onderzoeken. Van de vele aanbieders krijg je degenen met de laagste prijs te zien, en ook de voorwaarden van het bestellen bij hun website (vaak moet je hier ook op letten wegens extra kosten). Bigshopper heeft het allemaal!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *