Barbecue Tips & Advies

Grootschalige BBQ organiseren: Denk aan deze must haves

Grootschalige BBQ organiseren: Denk aan deze must haves

Binnenkort een grote BBQ in de tuin of een buurtfeest. In dit artikel lees je wat je niet kan missen voor dit evenement zodat je BBQ gegarandeerd geslaagd is. 

 

BBQ en eten

Het is natuurlijk belangrijk dat er een BBQ aanwezig is, deze must have is vrij voor de hand liggend maar zeker niet onmisbaar. Hierbij is het ook belangrijk dat er voldoende eten is. Inventariseer hoeveel mensen er komen, via veel verschillende bestelwebsites voor eten kan je uitrekenen hoeveel eten er nodig is voor het aantal mensen op de BBQ.

 

Wc huren

Niet iedereen denkt er aan, maar als er een grote groep mensen komt BBQ’en is een wc huren ideaal. Zelf hoef je dan niet te denken aan het schoonmaken van de wc. Ook is het fijn dat als het een buitenevenement is, iedereen niet door het huis hoeft voor de wc. 

 

Tafels

Voor een BBQ zijn ook tafels erg belangrijk. Er kan dan gedacht worden aan statafels of als mensen graag willen zitten wordt er vaak gebruikgemaakt van biertafels met een leuk kleed er overheen,ziet er ook deze er gezellig uit. 

 

Koelbox 

Een grote koelbox huren is ook ideaal voor een grote BBQ. Deze hoeft niet in het stopcontact en kan dus eventueel gewoon buiten blijven staan. Deze wordt met ijsblokjes koud gehouden en kan vaak voor een goede prijs gehuurd worden. Vooral voor warme zomerdagen is dit ideaal.

 

Geluidsinstallatie

Breng sfeer in je BBQ met de juiste muziek. Huur een geluidsinstallatie en speakers om een gezellige en feestelijke sfeer te creëren. Zorg voor een gevarieerde afspeellijst met nummers die passen bij de stemming van je evenement, van rustige achtergrondmuziek tot dansbare deuntjes voor later op de avond.

 

Met deze must haves ben je goed op weg naar het organiseren van een fantastische grootschalige BBQ. Vergeet niet om ook aan andere details te denken, zoals verlichting, vuurkorven of heaters voor als het wat frisser wordt, en eventuele speciale activiteiten of entertainment om je gasten te vermaken. Met de juiste voorbereiding en benodigdheden wordt jouw grootschalige BBQ een onvergetelijk evenement.

 

 

https://www.huren.nl/p1170/toiletcabine

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *