Barbecue Tips & Advies

Goedkope barbecue organiseren? Hier een aantal tips

Er zijn een aantal redenen waarom een barbecue geven duur kan zijn. Een van de belangrijkste redenen is de kosten van voedsel. Vlees, vis en groenten kunnen duur zijn, vooral als je kiest voor hoogwaardige of biologische producten. Bovendien kan het huren van een barbecue of het kopen van houtskool of gas ook kosten met zich meebrengen. Verder kan het huren van tafels, stoelen of een tent ook extra kosten met zich meebrengen. Als u veel gasten uitnodigt voor uw feest, kan de kosten voor dranken en snacks ook oplopen.

Hier zijn een aantal tips voor het besparen op een barbecue:

  • Kies voor eenvoudige gerechten: Een barbecue hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kies voor eenvoudige gerechten zoals burgers, worstjes, kip en salades. Dit zal u helpen om geld te besparen zonder af te doen aan de smaak.
  • Koop in bulk: Door in bulk te kopen, kunt u vaak korting krijgen op uw voedsel en dranken. Dit geldt vooral voor vlees, groenten en snacks.
  • Maak gebruik van kortingsbonnen: Bekijk de folder of zoek naar kortingsbonnen voor boodschappen. Dit kan u helpen om geld te besparen op uw voedsel en dranken.

Heeft u al een barbecue?

De aanschaf van een barbecue zal ook flinke kosten met zich meebrengen als u deze nog niet heeft. U kunt natuurlijk altijd een barbecue huren, maar het is toch fijner om er zelf één te hebben – zeker als u van plan bent om vaker een barbecue te organiseren.

Het is altijd slim om een barbecue pas te kopen in de aanbieding. Er zijn websites waar u gemakkelijk alle barbecue aanbiedingen bij kunt houden om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Daarnaast kunt u ook nog vergelijkingssites proberen, of wachten op speciale kortingsdagen zoals Black Friday of Cyber Monday. Op deze dagen worden vaak ook flinke kortingen geboden op BBQ’s.