Dit zijn de beste BBQ's van 2021
Barbecue Tips & Advies

Dit zijn de beste BBQ’s van 2021

Als het weer het even toelaat, dan beginnen de mensen in Nederland massaal te barbecueën. Wie houdt er nu niet van een barbecue? Als je gaat barbecueën speelt ook de BBQ een grote rol.

Als het weer het even toelaat, dan beginnen de mensen in Nederland massaal te barbecueën. Wie houdt er nu niet van een barbecue? Als je gaat barbecueën speelt ook de BBQ een grote rol. De ene barbecue is uitgebreider dan de andere barbecue. Er zijn verschillende factoren die bepalen welke barbecue de beste keuze is. Hieronder lees je wat de best geteste BBQ’s van 2021 zijn. Daarnaast noemen we ook enkele tips voor als je een BBQ wilt aanschaffen.

Welke barbecues zijn het best?

Ieder jaar komen er weer nieuwe barbecues op de markt. Welke barbecues zijn dit jaar de beste keuze? Laten we beginnen met de Weber Original Kettle. Dit is een barbecue met een diameter van 47 centimeter. Er is dan ook voldoende ruimte voor vlees op deze barbecue. As wordt eenvoudig opgevangen met een schaal onder de barbecue. Deze barbecue van Weber is relatief goedkoop.

Heb je meer geld te besteden, dan is de Big Green Egg van Kamado een zeer goede keuze. Voor deze barbecue betaal je iets meer dan € 1000, maar dit is echt een van de beste barbecues op de markt. Er zijn ook een kleinere en een grotere variant op de markt.

Andere noemenswaardige barbecues

Bovenstaande barbecues zijn tot de beste barbecues van dit jaar benoemd. Nog een barbecue die we in de lijst van beste barbecues terugvinden, is de Boretti Addizio. Dat is een gasbarbecue met een unieke look. Je kunt het gas eenvoudig regelen. Nadeel van deze barbecue is alleen dat hij lastiger te verplaatsen is.

Ben je een liefhebber van de elektrische barbecue? Dan is de Weber Q1000 een uitstekende keuze. Vergeet niet dat deze barbecue een stekker heeft die je in het stopcontact moet stoppen. Nog een aantal barbecues die de moeite waard zijn om even te bekijken, zijn de Arpe Compact en de Kamado Bastard Compact. Dit zijn compleet verschillende barbecues, maar kunnen alle twee interessant zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *