Print Options:

Mexicaanse salade

Mexicaanse salade
Keuken
Moeilijkheid Beginner
Time
Voorbereidingstijd: 10 mins Kook tijd: 5 mins Totale Tijd: 15 mins
Porties 3
Seizoen
Ingredienten
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 blik maïs
  • 1 blik bruine bonen
  • 1 zak tortillachips
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 200 grams geraspte kaas
  • 150 milliliters Guacamole dip
  • 100 milligrams zure room
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika’s en de ui in stukjes. Laat de mais, bruine bonen en kikkererwten uitlekken. Meng alles door elkaar heen in een kom. Verbrokkel
    de feta en meng er doorheen. Leg een beetje tortillachips op de borden met een laagje geraspte kaas. Doe de borden 5 minuten in de oven.
     
    Haal de borden uit de oven en schep de salade erop. Serveer met zure room en guacamole.
barbecue recepten
Redactie Barbecuesite.nl