Barbecue Tips & Advies

3 cadeautips voor een housewarming

Post op de deurmat, een feestelijke enveloppe met daarin een schitterende kaart met een willekeurige woning ergens in ons land op de voorkant. Je voelt hem al aankomen: een verhuizing. Vrienden van jou en je partner gaan verhuizen en hebben besloten een housewarming te geven. Altijd gezellig en meteen de beste gelegenheid om eens te kijken in wat voor huis jouw vrienden gaan wonen. Over een aantal weken is het zo ver en de paniek slaat toe. Wat gaan we in vredesnaam als cadeau geven? Hieronder vind je 3 cadeautips voor een housewarming zodat jij je op andere zaken kan richten! Van naambordje voordeur bij Topdoek tot pannenset!

Hoe begin je met zoeken?

Allereerst is het altijd slim om bij jullie gemeenschappelijke vrienden aan te kloppen en even te checken wat voor cadeau zij van plan zijn. Het is altijd lullig om met een dubbel cadeau aan te komen, stem dit dus goed af. Verder is het slim om te zoeken naar persoonlijke cadeaus, het is leuk dat het origineel is, maar ook zeker functioneel. Een cadeau is niet alleen leuk omdat het origineel is, maar ook omdat ze er iets aan hebben. Dat maakt de dankbaarheid vele malen groter. Kijk ook naar wat voor mensen de verhuizenden precies zijn. Sportief? Artistiek? Zijn het lezers?

Een cadeau uitzoeken

De volgende stap is misschien wel de moeilijkste, een cadeau uitzoeken. Wanneer je bij jullie vrienden hebt geïnventariseerd wat voor cadeaus er nog meer worden gegeven kan je aan de slag met het uitzoeken en kopen van een cadeau. Zorg dat je niet in de eerste de beste winkel toeslaat, maar zorg dat je een dagdeel rond gaat door de stad op zoek naar leuke cadeaus. Vervolgens heb je vast wel vier of vijf opties, aan het einde van de dag kiezen jullie het perfecte cadeau uit.

Tip: bewaar het bonnetje, mocht het nou écht niet in de smaak vallen of helaas toch dubbel zijn gegeven, kan je hem nog altijd ruilen! Ook kan je ervoor kiezen om een cadeau te geven met jullie vriendengroep, het budget wordt dan groter en de kans dat het een geslaagd cadeau is wordt dus ook groter!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *